Snake

Snake

Eén van de bekendste spelletjes onder de mobiele games is de klassieker Snake. Dit spel is in 1970 ontwikkeld en is sinds die tijd enorm populair. In 1998 werd Snake als standaard spel op de telefoons van het merk Nokia geplaatst. Tegenwoordig zijn er ook Snake games verkrijgbaar voor op de Playstation, Apple en Android. Het is nog steeds een razend populair spel onder veel gebruikers en vooral voor de mensen die het nog in de oude versie kennen blijft het een echte klassieker.

Eet en groei!

In het spel Snake speel je een slang die door het eten van voedsel steeds langer wordt. Door het eten van dit voedsel verzamel je punten. Het doel van dit spel is dan ook om zoveel mogelijk voedsel te eten, maar let wel op. De staart van de slang wordt steeds langer wanneer hij iets gegeten heeft en daarnaast bestaat het spel uit verschillende niveaus waardoor de slang zich steeds sneller gaat voortbewegen. Het is de bedoeling om de staart van de slang niet te raken, want hierdoor ga je af. Dit wordt steeds lastiger naarmate de staart langer wordt en de slang steeds sneller gaat bewegen. Hoe meer punten je dus verzameld hebt, hoe moeilijker het wordt en hoe groter de kans is dat je afgaat. Je zult al snel merken dat het spel enorm verslavend kan zijn, aangezien je steeds je high score wilt verbeteren.

Nieuwere versies

Door het succes van de eerste Snake, zijn al veel mensen bekend met dit fenomeen. Dit is voor spelontwikkelaars het teken dat er een grote markt is voor de Snake games, waardoor ze meer versies van deze game gaan maken. Enkele van deze versies zijn: Snake II, Snake Xenzia, Snake EX en Snake III. Tegenwoordig zijn er ook veel Snake 3D versies. Daarnaast is het bij enkele Nokia telefoons ook mogelijk om in de multiplayer stand te spelen. Bij Phones4Fun vind je een groot aantal Snake games voor op de mobiele telefoon, zo kun je op elk gewenst moment het Snake spel spelen.

Terug naar overzicht