Ringtones

Wil jij jouw telefoon persoonlijker maken? Overweeg dan eens ringtones te downloaden en te gebruiken die jij zelf waanzinnig vindt. Zoek ringtones van korte geluidjes of korte fragmenten die afgespeeld worden op het moment dat iemand jou belt. Het is mogelijk om deze ringtones aan te passen op de beller. Belt jouw beste vriend bijvoorbeeld, dan kun je deze een aparte ringtone geven, zodat je aan het geluid al kunt horen dat hij het is.

Veel verschillende soorten ringtones

Er is een breed aanbod aan ringtones, denk maar eens aan de volgende categorieën; top 100, pop & rock, dance, hardcore, Nederlands, Sinterklaas, Kerst, klassiek, Franstalig, voetbal en partyhits. Elk van deze categorieën heeft een legio aan ringtones waarmee jij jouw mobiele telefoon kunt verfraaien. Zo is er voor ieder wat wils en kun je als je wilt iedere dag voor een nieuwe ringtone kiezen, zodat je iedere dag weer verrast wordt. 

Pas jouw telefoon aan naar jouw smaak

Op Phones4Fun.nl vind je de gratis beltoon top 40 welke die naar jouw mobiele telefoon kan worden verstuurd. Op deze website staan steeds de nieuwste ringtones, zodat je hier altijd kunt vinden wat je zoekt. Is op dit moment bijvoorbeeld de nieuwe hit van Jan Smit jouw favoriet, vraag deze dan aan bij onze website en gebruik hem als ringtone en laat iedereen jouw smaak horen. Je kunt het ook seizoensgebonden houden door tijden Kerst gebruik te maken van kerstringtones en tijdens Carnaval gebruik te maken van ringtones met betrekking tot Carnaval. Je kunt namelijk niet genoeg genieten van alle leuke feestdagen die in Nederland gevierd worden. Kijk nu dus snel in het assortiment en bekijk alle mogelijkheden die je hebt om jouw telefoon helemaal naar jouw smaak aan te passen.

Terug naar overzicht