Personaliseer je telefoon

Wil jij je telefoon helemaal eigen maken? Wil je er voor zorgen dat niemand zo'n telefoon heeft als jij? Natuurlijk lopen er tig mensen rond met een iPhone, Samsung of andersoortige telefoon, maar met de juiste accessoires en aanpassingen kun je je telefoon helemaal uniek maken. Dit kan zowel op je telefoon als erom heen.

De mooiste telefoonhoesjes

Er zijn veel verschillende telefoonhoesjes te vinden via het internet. Niet alleen qua design, maar ook qua functie. Zo zijn er bijvoorbeeld een soort portemonnee hoesjes waar je behalve je telefoon ook nog je creditcards en pinpassen in kunt stoppen. Twee in één dus. Ook zijn er speciale bumper hoesjes zodat je telefoon veilig is bij valpartijen. Deze hoesjes zijn vaak wat minder mooi, maar wel zeer praktisch. Wanneer je je telefoon vaak uit je handen laat vallen, dan kun je het beste kiezen voor een extra veilig hoesje. Want een kapotte telefoon wil natuurlijk niemand. Tenslotte zijn er nog de hoesjes die hoofdzakelijk voor de sier zijn. Denk hierbij aan hoesjes met steentjes en tierelantijntjes.

Ringtones & Wallpapers

Een andere manier om je telefoon te personaliseren, is door middel van een ringtone of wallpaper. In het huidige smartphone tijdperk zijn ringtones veelal niet meer de hoofdzakelijke manier om je telefoon te personaliseren. Vroeger, toen men nog met zogenaamde “koelkast telefoons” rondliep, was de ringtone de enige manier om een personal touch te geven aan je telefoon. Nu zijn er talloze skins, hoesjes en natuurlijk wallpapers. Toch kun je met een leuke ringtone nog steeds het verschil maken. Qua wallpaper overigens ook, aangezien je nu eenvoudig een foto kunt maken en meteen als achtergrond op je telefoon kunt plaatsen.