Muziek apps

Muziek apps

Een van de breedste applicatie categorieën die je aan kunt treffen binnen de iPhone, Android, iOS en Blackberry markten blijft de muziek categorie. De muziek categorie heeft naast een zeer breed aanbod ook vele bruikbare en leuke mogelijkheden te bieden. Omdat we deze natuurlijk niet allemaal kunnen behandelen pikken we er een paar uit waarvan wij denken dat jij gebruik kunt maken en plezier hebben. Zo gaan we onder andere kijken naar een van de meest gedownloade app Shazam, waar staat deze app voor en wat kun je ermee? Daarnaast kom je te weten hoe je radio kunt luisteren via je smartphone of tablet en weet jij straks hoe jij deel uit kunt maken van een genomineerd Televizier-Ring televisie programma.

Shazam

Allereerst over de top applicatie genaamd Shazam, te downloaden voor alle smartphones en tablets. Ken jij dat gevoel, je hoort een liedje voorbij komen in de discotheek, op de radio of ergens anders en vind het liedje helemaal te gek. Echter, je weet niet hoe het liedje heet en door wie het geproduceerd is. Op dat moment schakel jij de Shazam applicatie in die maximaal 30 seconden nodig heeft om het liedje te herkennen en jou er alles over te vertellen. Zo kom je naast artiest en naam ook te weten waar het uitgebracht is, wanneer het gelanceerd is en van welk album het afkomstig is. Ook heb je de mogelijkheid het liedje te downloaden waardoor je er nooit meer naar hoeft te zoeken.

Radio apps

Wil jij via je telefoon op snelle en efficiënte wijze naar je favoriete radiozender luisteren? Op de fiets of in de auto, bij vrienden of op het werk? Het kan altijd en overal met de radio applicaties. Bekijk de applicatie winkel en zoek naar je favoriete radiozender zoals 3FM, Radio 538, Q-Music of Slam FM en download de applicatie. Vervolgens ben je altijd voorzien van je favoriete radio geluid!

Voice of Holland app

Met de muziek apps die uitgegeven zijn door The Voice of Holland kun jij vanuit je tablet of smartphone deel uitmaken van een van de beste programma's van de laatste jaren. Het bekende programma met de draaiende stoelen en de battle's is bedacht door Nederland en inmiddels vele malen verkocht aan het buitenland. Met de app die dezelfde naam heeft als het programma doe jij mee als jurylid en laat je als thuisjury zien hoe jij denkt over de zangers en zangeressen. 

Terug naar overzicht